Inteligentné osvetlenie pre váš priemysel

17. 05. 2018 | 11:05

Počuli ste už o automatickom riadení osvetlenia? Inteligentné riešenie rozsvieti vaše výrobné priestory a ušetrí financie. Pokiaľ chcete prejsť na LED osvetlenie, ale vo vašich priestoroch sa nachádzajú veľké okná, či svetlíky, Dream-Tec vám navrhne odpovedajúce riešenie v podobe automatického riadenia intenzity osvetlenia. Český výrobca LED osvetlenia so špecializáciou na priemysel je na trhu už vyše 20 rokov a teraz je už aj na Slovensku.

Automatické riadenie osvetlenia udržiava zvolenú intenzitu osvetlenia na pracovisku. Vy sa o nič nestaráte. Stačí nastaviť potrebné parametre a venovať sa už len vašej výrobe. Systém automatického osvetlenia dokáže zoslabovať, resp. zosilňovať LED svetlá v závislosti od denného svetla. Samotné pracovisko je možné rozdeliť na ľubovoľný počet sektorov a v každom z nich udržiavať inú intenzitu osvetlenia v závislosti na druhu vykonávanej činnosti. Svietidlá od spoločnosti Dream-Tec disponujú preraďovačmi, ktoré sú už vybavené zbernicou pre riadiace systémy. Sú tak plne kompatibilné napr. so systémom riadenia DALI. Pokiaľ máte záujem o profesionálne automatické LED osvetlenie, kontaktujte profesionálov. Navštívi vás špecialista, ktorý si s vami prejde výrobné priestory, vypočuje si vaše požiadavky, spracuje cenovú ponuku a v prípade záujmu, realizuje taktiež inštaláciu a samotné naprogramovanie celej svetelnej sústavy. Využite ponuku najnovších LED technológií.

Kompletná výroba prebieha v Českej republike a vďaka oficiálnemu distribútorovi môžete priniesť svetlo aj na Slovensko. Pokiaľ nechcete alebo nemôžete jednorázovo investovať do moderných LED svietidiel, ale napriek tomu chcete šetriť na elektrickej energii, Dream-Tec ponúka riešenie v podobe financovania z usporených peňazí. V rámci tejto služby spolupracuje s IKB Leasing SR, ktorá je členom skupiny IKB Deutsche Industriebank a má viac ako 75 rokov skúseností v oblasti financovania strojov a zariadení.

Zistite viac o systéme automatického riadenia osvetlenia alebo ďalších produktoch indukčného LED osvetlenia.


Autor: Števo Mačák