Vybudujte svoju značku

03. 07. 2017 | 15:07

Rozhodli ste sa založiť reštauráciu, bistro či kaviareň? Ako nesplynúť s množstvom podobných tuctových zariadení, ale naopak sa stať značkou, ktorú si každý zapamätá? V prvom rade určite kvalitou služieb – dobrým jedlom a milým personálom. Nezanedbateľnou súčasťou vášho imagu je však aj logo, firemné farby a ich umiestnenie napríklad na firemnou textile. Ponúk podobných výrobkov a služieb je dostatok, nie všetky sú v rovnakej kvalite. Ako si vybrať a na koho vsadiť?

Košická firma Shevimpex založená v r. 1993 je rokmi overenou firmou, ktorá si našla svojich zákazníkov na Slovensku aj v zahraničí. Textilné výrobky pre gastronomické zariadenia nielen vyrobí, ale aj opatrí reklamnými nápismi. Jej textilné produkty sú širokej škály – chňapky, zástery pre barmanov i kuchárov, kuchynské prestierania a obrusy, kuchárske čiapky, podbradníky alebo sedáky na stoličky.

Všetky výrobky sú z kvalitných prírodných materiálov, prípadne zo špeciálnych materiálov zabezpečujúcich bezpečné a praktické použitie. Chňapky sú napríklad v dotykovej časti opatrené látkou s ohňuvzdorným hliníkovým náterom, takisto podbradníky majú omyvateľnú vrstvu. Podľa vášho želania vyrobia textil v logotypovej farbe, pričom škála farebnosti je mimoriadne široká. Logo sa spracováva sieťotlačou alebo výšivkou, všetko záleží opäť na vašej voľbe. Ponúka sa vám tu na jednom mieste veľké množstvo možností. Pre svoj obslužný personál tak získate jedinečnú identitu podľa vlastných predstáv.

Výrobky poslúžia aj ako reklamné predmety a s ich pomocou dostanete vašu reštauráciu či kaviareň do povedomia obchodných partnerov alebo potencionálnych zákazníkov. Vaše firemné farby a logo sa harmonicky spoja s chuťami a vôňami vašej jedinečnej kuchyne a vytvoria značku medzi značkami. A napokon, kuchár s čiapkou od Shevimpexu bude vyzerať skutočne cool.


Autor: Editor Anka